onsdag 6. mars 2013

Intervallkollegiet: 20.feb.2013

Dette innlegget har latt vente på seg, dermed uteblir nok noen detaljer

Denne onsdagen var også første gang onsdagscupen ble arrangert, så naturlig nok var vi alle gira på at dette skulle bli en kannonøkt! Vi var riktignok skeptiske til oppmøte, skulle dette bli en god økt måtte fler bli med. Og rett som det var lurte Dagi med Till til en spinningøkt, med påfølgende tapasmiddag hos kokken sjøl. Så naturligvis ble Till med. Ikke nok med det, Sondre, som ikke var på trening dukket også opp på intervallet, i tillegg til nyrekrutten Kim Marius.

Planen var en deilig løpetur ute, men etter en kjapp og grei avgjørelse av Dagi, kapret vi spinningrommet. Dette lovet godt for økta.

Sondre var et natrulig valg til ordstyrer/DJ/instruktør/motivator, og kjørte i gang med en klasse-spinningøkt, med plenty av intrevaller. Gruppen har vært med på en tidligere spinningsøkt i regi av idrettsentere, og kan for min egen del si at, Sondre gjorde en bedre jobb på samtlige områder.


Svette guttær!



Etter økta, forsvant Sondre like fort, som han hadde kommet, og gikk dermed glipp av herremåltidet hos Dagi. Heldivis møtte vi Verner i gangene, og han kunne heldigvis ta over Sondres tomme stol rundt middagsbordet.

Vel fremme hos kokken, ble vi som alltid, tatt på sengen over hva denne gutten kan få til. Hva som faktisk sto på middagsbordet er dessverre gått i glemmeboken, evt. ut i kloakken.. Heldigvis rakk jeg å ta et bilde før gribbene forsynte seg.



Som dere ser - kan dere som ikke ble med angre!

Anbefaler alle å bli med på Tirsdagens event på rosenborg skole. Dette blir minst like bra!

http://www.facebook.com/events/338146379639516/


2 kommentarer:

  1. Flott innlegg Fredrik. Hvilken musikk ble brukt under spinningen?

    SvarSlett
  2. Takk for det T! Det var noe for en hver smak. Personlig likte jeg godt Justice og Rammstein, hvor det siste var dedikert til Till :P Øvrig musikk husker jeg desverre ikke.

    SvarSlett