tirsdag 26. februar 2013

SL2013 - 4.lags perspektiv

Pre SL2013

En følge av at 50% av laget vårt, tidligere hadde hvert med på BC, hadde vi kommet fra til at vi måtte forberede oss bedre denne gangen. Hovedsaklig skulle samspille prikkes inn, og ikke minst, måtte en spiller beherske å ta på seg keeperutstyret. Så uken før SL var det duket for et oppgjør med favorittlaget vårt. D3!

Denne kampen vant vi 7 - 1. Dermed så vi oss som klare til SL. Men dog lærte vi masse av kampen..


  1. Tor slapp inn et mål, så han var vi glad ikke skulle spille for oss :P
  2. Den som står i mål bør bruke knebeskyttere.



In SL2013

Torsdag:
Denne dagen startet fryktlig tidlig, men når vi hadde fått det ærefulle oppdraget, å starte hele cupen, ble dette raskt glømt. På Dragvoll var tribunene fylt til randen, de fikk uheldigvis ikke sett oss vinne. Men de som fortsatt hadde trua på oss, gikk ikke skuffet hjem, for i den neste kampen, drusa vi over motstanderen. "Nykommeren" Bendik, putta til og med hat-trick. 

Seinere på kvelden var det på tide å starte SL på ordentlig  og vi kunne til å med feire våre to poeng, og positive målforskjell. På vorset, diskuteret vi åssen vi skulle vinne SL. Slik vi så det var det bare et hinder i veien. Og det var H1.

Vi la flere strategier på hvordan vi skulle komme rundt dette problemet. Det vi hadde størst tro på, var at de skulle forsove seg, så vi vant på walkover. Men dette var litt for usikkert, til og med for oss. Vi la dermed det i bakhodet, og la en ny plan.

Plan 2: Spørre om de kunne la oss vinne.

Dette regna vi med skulle gå bra, vi skulle spørre de på DT seinere. De var med på det, seff..

På Downtown ellers, var det ganske lunkent med innebandyfolk. Telte vel ikke mer enn 10 + T.bag.. Det syns jeg var dårlig. Ta dere sammen! Til dere som møtte opp - Bra!

Fredag
Alt lå til rette for at dette skulle bli en strålende innebandydag. Vi hadde nemlig ikke kamp før 14 (eller 14.30 som enkelte andre trodde)

Kampen var mot TØH, som var det samme laget vi møtte i Bergen, men da hadde vi men en hel 2.lags rekke å.. Da slo vi dem så vidt.. Vi var selvfølgelig uten en nubbsjans til å slå de.. Og rett som det var, slo de oss.. Det var nå 4 timer til neste kamp, i klassisk cup stil. Men tiden fløy som bare det, med chillaxing i kantina på Dragvoll.

Neste kamp vant vi overlegent. Dermed hadde vi nok en grunn til å ferie. Denne kvelden hadde vi vors med SL, det gikk meget høylytt for seg, og i halv ett tida, hadde samboerne mine fått nok.

Før det, var det en riktig hyggelig kveld. Til og med Berit som kom rett i fra London dukket opp med sekken på ryggen og tax-free posen i armen. Og en veldig fin genser :)


Øystein insja også til å vaske.. Det satt jeg pris på vettu!



Den planlagte ruta, vår å dra på samfunnet, men når køen runder det øvre hjørne, ombestemte vi oss.. Vi tok i steden beina fatt og trakk inn mot byen.

Vi endte opp på Brukbar, hvor kjendisene stilte seg i kø for å gi godord om genseren til Berit, som jeg for anledningen brukte.

De nevte kjendisene var: Mikhael Paskalev, og idol/MGP Margaret


Lørdag... Endelig

Mål 1 for dagen: Rekke kampen mot H1.
Vi fikk aldri bekreftelse fra H1, så vi måtte desverre møte opp. Dette klarte vi med glans.. Simen med den frekkeste marginen, hele 4 sekunder før kampstart.

Vi ga H1 en liten kamp i hvert fall.. Men de trakk nok det lengste strådet.

De øvige kampene denne dagen var det ikke alle som fikk med seg. Men vi som gikk, gikk ikke før vi hadde fått meg oss litt cheering fra Georg. Det vi så levde ikke helt opp til BC-cheeringa.. Men ryktet sier han tok det igjen seinere.

Mål 2: Bankett.

Endelig sto banketten for tur. Og nok en gang skulle vi sjekke tålmodigheten til samboerne mine. Hos oss var det også to stykk, som hadde glemt akkrediteringskortet. Nemlig Axel og Verner. Axel viser at han har de største nøttene av de to, og bryr seg ikke om å hente det.. Etter drøye tre timer på vors dro vi videre til Spektrum.. Etter litt køing, spising, preiking og gratulering. Var det på tide på starte festen.. Øystein og Anders ledet ann:


Vi trekker oss etterhvert nærmere og nærmere utgangen, for så ut døra, og mot byen, rettning Circus. På veien skal Pål vise at han kan hoppe om på en høy ting ved Burger King. På vei ned for å lade hoppmuskelaturen, spjerer buksa hans, og hoppet ender i en nestenkatastrofe..


Her feiget han ut, og dro hjem å skiftet, mens resten av oss dro på bastua Cirkus.. Her var det go stemning, dressene hjalp også, i tillegg dukket også Pål opp igjen.. Men kvelden var ikke over enda eller. For etter Circus sto nasj for tur, hos Casa-del-Berit. Også her slo den nyinnkjøpte genseren ann som bare det.



Lag 4 hadde det flott under SL!

Post SL2013
Par ting jeg lærte.. Folk må ta mer bilder, og man bør notere underveis ;)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar