tirsdag 26. februar 2013

Prematch Freidig 2

SL er avsluttet, kanskje sitter det fortsatt litt igjen i bena, men til søndagen skal vi være i tip top fighting condition! For da står bortemøtet mot Freidig 2 for tur. Denne spilles i Leangen, så det viktigeste er kanskje å få igjen stemmen.

Sist kamp endte 11 - 10 i favør H3, dette viser oss en ting. Dette er to lag med gode offensive kvaliteter, men kanskje mindre fokus på det defensive. Dette må altså være vårt fokus på Søndag. Vi må bli bedre på å plassere oss riktig, på å komme opp i skudd, stå på rett side av motstander og ikke minst på å dekke tversoverpassene (inkludert pass fra bak mål)! Dersom vi klarer dette, er det bare å roe oss ned med ball, og så sitter denne kampen i nota.

Freidig er små og kjappe, og de elsker sine pass fra bak mål inn i slottet. Det vil si at backer MÅ huske å ta stanga og må også huske å tette luka mellom beina og mellom bein og kølle. Mens senter må være obs på å plukke mann i slottet. Klarer vi å gjennomføre dette, er det ingenting som står i vegen for at vi skal komme hjem med storseier.

Sist, og muligens minst(åsmund), så må vi huske at Freidig har for vane å ha med seg 3 2.divisjonsspillere. Med 2.divisjonskampen på lørdag, så ser jeg ingen grunn til at det vil bli noe annerledes denne søndagen. Disse spillerne må ikke taes for lett på, og kan fort komme seg løs fra markeringene, noe som gjør at vi må være ekstra oppmerksomme.

Så, igjen til barikadene, denne gangen skal Leangen plast-shait-hall inntaes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar