søndag 24. november 2013

Sexy innebandy!

Ja, det spilles nok en del sexy innebandy i dameserien, gårsdagens kamp mellom H3 og H4 hadde vel det meste, men "sexy innebandy" kan vi nok ikke påberope oss ennå. Forøvrig setter skribenten seg det mål og skrive en objektiv artikkel for alle leserne sett ut i fra et subjektivt blikk. Det har vært en tung sesong for begge NTNUs lag i herrenes 3.divisjon om man ser på tabellen. H4 er likevel i en god utvikling og selv uten kanskje sin beste spiller Flo, (type - ikkje frå Stryn) så var det optimisme å spore før dagens kamp. Det er Håkon Ankervold som skal herje mellom metallet i buret til H4, hvilket han gjør for andre gang i karrieren. H3 har lånt alt remmer og tøy kan bære og holde fra H2, man kan sikkert si mye om det, men det bærer jo liten tvil om at vi gjerne skulle hatt noen flere spillere generelt sett på H3 og H4, i hvert fall fått flere med på treninger. Første periode starter litt rotete fra begge lag, men det settes et trykk mot H4s halvdel. Etter drøye fem minutter kommer Vidar seg løs på høyrekanten etter litt svakt press fra en ikke navngitt japse på H4. Assistert av Andreas setter Vidar inn et lurt skudd i skulderhøyde på Håkon i målet. H4 kjemper seg tilbake i kampen og byr på litt spill høyere i banen, likevel havner det lille som kommer av skudd utenfor målet til Anton. H3 får løsnet noen skudd der alt havner i klørne på Håkon som begynner å gå seg varm i trøya. Dessverre er han ikke like varm i "nikkersen" når Kim André assistert av Eirik setter inn 2-0. Skuddet har han kanskje latt seg inspirere av ved å lese tidligere kampreferater fra H4 og utsagnet om at "den behøver ikke å være hard for at den skal gå inn" (så sa brura....). Vi setter det nok en gang på kontoen for lurt skudd og registrerer at Eirik får inn sin første av to assist i kampen. Første periode ender med 2-0 til H3, et resultat kanskje begge lagene egentlig er fornøyd med. Det registrerers også en to-minutter på Nickolas i første periode, hadde nok gitt god avkastning på oddsen om man satt penger på det (sett penger på Ross!) Nå blir det litt mindre nerver blant H3 og H4 føler fortsatt at de henger med. Andre periode er litt lik den første, H4 sliter med å holde et godt offensivt samspill slik de gjorde mot Nyborg, likevel er laget skumle på kontringer og setter blant annet en stor sjanse i stanga. Fem minutt ut i andre periode setter Kim André inn 3-0 assistert av Axel, likeså gjøres det etter femten minutter ut i andre periode av de samme personene. Så får de bare tilgi at skribent ikke husker hvordan målene ble skapt eller så ut, men lurer på om begge kom etter fint spill tvers ovenfor målet (?). Viktor blir neste mann som får to-minutter og i undertallsperioden setter Axel inn 5-0 assistert av Nickolas. Et mål som H4 må lære av, nemlig å stille seg opp foran keeper (ikke i målgården vel å merke) og styre ballen i mål. Av andre hendelser i perioden scorer vel H3 et mål til, men takket være en superærlig Andreas (?) så annulleres målet etter at han stod i målgården, noe i utgangspunktet dommerne ikke fikk med seg, dagens "verbale blomst" sendes til sistnevnte. Som dere ser har skribenten utfordringer med å få med seg all informasjon og detaljer, uten at dette skal ende ut i et Morten Harket - lignende intervju. I pausen til tredje periode er stemningen i H4 litt mer laber, hva H3 foretar seg i garderoben er uvisst, men det ser ut til å fungere bra for dem. De får 6-0 etter en ny undertallsperiode der Stian er utvist for H4. Målet scores av Vidar med assist fra Nickolas, det målet husker jeg heller ikke, men det var sikkert megaflott! Nå begynner H4 å gå opp i liminga, 7-0 fra Oskar assistert av Kim Andrè er et faktum før 8-0 treffer H4 i trynet takket være mål av Nickolas assistert av Vidar. Det er jo lett å bli litt selvsentrert når man er skribent, og det skal sies at H4s store spiller denne kampen var nok Stian i forsvaret. Likevel er mål en viktig del av gamet, og det er jo ikke undertegnedes skyld at han i det siste har vist stor målteft. I denne kampen hadde Axel på forrige trening advart undertegnede mot lompeskudd og backhandsskudd fra trengte posisjoner. Det har Dagi tatt til etterretning, og når ballen spretter mellom beina på Vidar får tidligere H3s "seiersjapse" smelt ballen i mål via en sjanseløs Anton. Kim Andrè vil gjerne ha siste ord i saken og setter inn 9-1 assistert av Oskar. Det ble H3s siste mål for dagen. Den observante leser (må vel være autist) vil bok merke at skribenten skylder Eirik en assist, både litterært og kanskje i praksis. Eirik klarerer en ball langs hjørne, der står undertegnede og smeller en ball nede i korthjørnet til Anton, 9-2. Noen vil nok ha det til at Anton burde tatt den, men som ved 2-0 målet, la oss hylle det lure skuddet! Like før slutt får undertegnede dasket ballen videre til en hardtarbeidende Sondre som forøvrig var meget god for anledningen og han setter inn 9-3. Totalt endte skuddstatistikken på mål 24-8, og kampen endte 9-3 om man da ikke har gått på Steinerskole så tar man det regnestykket lett uten at man må finne frem kongler og kondomer, eller hva de enn bruker der...H3 vant fortjent, med god hjelp av slavearbeidere fra H2, vi snakker om grov sosial dumping. Og det faktum at H4 manglet kanskje et par spillere som har vært sentrale de gangene H4 har spilt bra denne høsten. Nå tas det juleferie, og det er mye bra på gang i begge lagene. Ha ei velsigna jul!