tirsdag 21. januar 2014

Ikke all rødvin blir bedre med tiden

Noen ting blir bedre med tiden, du kan plassere det på en gunstig plass så blir det stadig bedre. I idrettens verden må man stort sett jobbe for resultatene, og en del av det gode spillet H4 hadde før juleferien så vi flere glimt av. Det trekkes da spesielt frem bra defensivt arbeid fra vingene, tidvis godt spill rundt og bak motstanderens mål og vi jobber bra for å blokke skudd. Første periode starter greit, for det tar lang tid mellom de gangene Tiller skaper målsjanser. Likevel er det ikke ufortjent at Tiller tar ledelsen 1-0 etter åtte minutt. Deretter renner det inn to raske i mot på kort tid og noe av viljen forsvinner fra H4. Men i løpet av de siste seks-syv minuttene av perioden slapper Tiller mer av og H4 kommer til noen solide sjanser. Litt surt når det fjerde målet kommer i mot, i en periode hvor blant annet Anton gjør en god jobb. H4 kommer ikke til de store sjansene, men når Pål bestemmer seg for å kjøre slalåm fremover i banen som et talentfullt brasiliansk gatebarn må Tiller ty til ufine midler. Det blir frislag og undertegnede tenker at det vil være fint å legge ballen ut til Fredrik som har tatt sin smidige kropp oppover i banen. Skuddet er like smidig som kroppsfysikken og 4-1 til pause er tross alt ikke så ille. Vi kunne godt fått en sjanse til, men ti skrikende H4-spillere gjør bare Pål motløs så han driter i å brenne til med et skudd fra god posisjon sekunder før perioden er over. I andre periode starter det grufullt med to mål i mot etter 85 sekunder, en periode vi starter i undertall ettersom Vidar pådrar seg to-minutter før førsteperiodens slutt. Nå blir H4 kraftig presset og en god Anton i mål gjør at det ikke står styggere sifre i målprotokollen. Etter hvert begynner H4 å kjempe seg inn igjen i kampen, selv om rekkene byttes på like hyppig som managere i Chelsea så klarer de offensive spillerne til H4 å skvise ut noen sjanser. Men det blir mange bomskudd på skudd fra gunstige posisjoner, blant annet Tor bør lære seg å klemme til på skuddene istedenfor å skuffe dem mot målet som ei kjerring med diffuse muskelsykdommer. Tiller får sitt tredje mål i perioden etter et klønete bytte på H4, og det står 7-1 til Tiller når lagene går inn til pause før den siste perioden. Planen er å vinne siste perioden, og vi er jammen ikke langt unna å lykkes. Siste periode bølger frem og tilbake, H4 skaper for få sjanser offensivt, men jobber godt hjem igjen. Likevel er det et stort faktum at en meget god Anton gjør at siste periode ender 0-0. Tor Borgan får to-minutter, og når han har hardere slag på motstanderens kølle enn på ballen når han skyter forteller det meste....Det er fortsatt mye H4 må øve på, men treningsoppmøtet så langt er godt og laget ble bedre underveis i kampen. Til slutt må undertegnede ta selvkritikk (få tildelt selvkritikk) for offentlig syting under kampen mot Tiller. Neste gang tar jeg opp med den det gjelder hva angår egen spilletid (som var den korteste på to år), men ble litt irritert når man er blant de ytterst få som møter opp på nesten alle treninger, prøver å bygge relasjoner på rekkene og står på hver gang for H4, i tillegg har jo undertegnede noen poeng her og der også.....Kommende helg skal humøret, intensiteten og ferdighetene sitte bedre hos alle, vi nærmer oss stadig vårt første poeng i serien denne sesongen:) Den dagen H4 tar poeng i serien inviteres spillerne på mat og rødvin!:)