søndag 29. september 2013

Intervallkollegiets Hyttetur 2013

Fredag 

I Oppdal møtte Dagi oss med planen klar. Maten var handlet inn, men drikken var rar.

Sånn begynnte altså denne turen til Oppdal. Det som hadde skjedd var at han bare hadde kjøpt inn melk, juice og saft.. Da manglet det som kjent en ting..

Heldigvis var det en rema like i nærheten av togstasjon som til vår (minus Dagi) store glede hadde tilbud på sjokolade. Her tok Axel virkelig storeslem og forlot Rema og downtown Oppdal med syv plater m-sjokolade. 

Pål hadde stilt sin hytte til kollegiets disposisjon denne helgen. Det var en(egentlig to) kjempefine hytter 5 min i Dagis hode, og 30 min for oss andre ifra togstasjonen. 

Vel fremme er ikke Dagi sein med å dra i gang å lage noe godsaker, mens andre tok fram andre godsaker...




Denne kvelden ble det sagt mye smart som jeg noterte meg..
    1. Øystein nevner at det ikke lenger er kult å bruke slaver som arbeidskraft. Dagi mener dette er typisk LO
    2. Tor: I en bøffelflokk dør den svakeste i flokken først, noe som gjør flokken sterkere. Det samme skjer med hjerneceller når man drikker.. Ergo blir man smartere når man drikker.. 
    3. Axel: Alt er bra så lenge det er strøm og dass

Klokken 21:10 hadde vi fått høre at det var fest i den "andre hytta" og at den kanskje var chicks der, så vi gikk dit. Men rapportene var feil.. Heldigvis hadde Dagi tatt med kollegiets andre favorittaktivitet, etter motbakkeintervaller - QUIZ!

Storbonden Pål og undertegnede dro denne seieren i land uten noe særlig vanskligheter.. Men Pål så tydeligvis konkurranse i meg, og valgte meg som førstekjempe. Resten av kvelden gikk med på å spille TP..



Legg merke til ringen - den fikk han i et kinderegg
Storbonden Pål


Lørdag

Lørdagen startet svakt.. Vi er ikke oppe før i 11 tida, Dagi er ikke førstemann opp og toppen (evt. bunnen) av kaka, var at han hadde snorket! 

Dagen i dag skulle bestå av topptur, tacorama og mer TP.. Vi kom oss dog ikke ut før i ett tida - to og en halv time etter skjema.. Det måtte vi ta igjen på vei opp..
#myeblått
Vi brukte omtrendt to timer opp. Ikke-aktive-i-kollegiet sinket oss..
Vel fremme ved målet snur vi... Neida.. Her skal det pilses og poses! Som Axel viser..
Poses

Pilses



Vi prøvde oss seff på den denne sjarmerende posens å.

På vei ned druser i tradisjon tro Tor og Dagi i forveien. Vi andre holdt et mer sosialdemokratisk tempo.


Tilbake på hytta stekte det i solveggen, og ideen om å bade oppsto.. Men dette ble desverre ikke dokumentert..



Nå satte Dagi også i stand en kjempegod lunsj. Etter det var det på tide med mer TP.. Øystein valgte her å hoppe av TP-toget, og prøve deg på lego isteden.. Resultatet ser dere her..
Svært stolt over resultatet
Som en følge av å ikke spille TP ble Øystein valgt til kokkens assistent.. Resultatet ser dere her:
Mmmm
Resten av helgen ble desverre dårlig dokumentert. Men uansett da, så syns vi alle at dette var er kjempetur! Og en knakende suksses for kollegiet. 

Sender på tampen en takk til Dagi, som bidro veldig med det planlegging- og innkjøpstekniske, han hadde hvert måltid planlagt i detalj, så vi kunne fokusere på å nyte det.. Og det gjorde vi!
Og en takk Pål (og/eller hans foresatte) som stilte hytta til disposisjon.. Den var topp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar